Foto's

Foto’s worden automatisch toegevoegd via deze link

Concept

Omdat er pas echt goed gevierd kan worden als de inwendige mens versterkt is, werkt Toernee Mondi’alle elk jaar samen met De Steunzool. Dit pop-uprestaurant heeft inmiddels een stevige reputatie opgebouwd en weet elke keer overvolle tafels te bekoren.

Na de eerste en koudste editie in zeepziederij Klaar installeerde De Steunzool zich in Den Hert, enkele jaren in de Gouden Ketting, in de Oude (en overvolle) Post, in het Cultuurcafé en in de schitterende Paterskerk. Dit jaar popt het heerlijk solidaire restaurant opnieuw op in de oude gebouwen van tuincentrum Van Diest, op de Ninoofsesteenweg.

Aan zijn principes blijft de Steunzool trouw: de inmiddels geroutineerde gelegenheidskookploeg serveert je een hemels buffet vol lekkernijen uit alle hoeken van de wereld.

steunzool2014

 

Praktisch

De eerste shift start om 17.30 u. Om 21 u. mogen de laatste gasten plaatsnemen.

We zien de steunzool deze editie als een grote table d’hôte, waar iedereen gezellig kan aanschuiven en waar we aan tafel bedienen !
Maak een keuze uit ons wonderbaarlijk assortiment tapas (4 euro), soep of dessert !

Bij de samenstelling van de gerechten hebben we steeds oog voor onze foodprint, en zoeken dus ingrediënten dicht bij huis, de bio-boer of locale producent. Voldoende variatie, en uiteraard ook voor vegetariërs en kinderen.

De prijzen worden bewust laag gehouden om niemand uit te sluiten. Heb je heerlijk getafeld, heb je geveelvraat of heb je gerust wat meer over voor je maaltijd, doe dan een gulle gift in onze schoen met steunzool.

steunzool1

Om jullie optimaal te kunnen laten genieten van de avond voorzien we deze keer wel bediening aan tafel. Enkel drankjes halen en afruimen vragen we jullie zelf te doen. Bedankt!

De prijs van een dineetje in de Steunzool blijft zoals altijd bescheiden, en de opbrengst gaat volledig naar het goede doel. Zo kan jij met een volle maag én met een warm gevoel verder genieten van alweer een schitterende avond (nacht …) in de Halse binnenstad!